waar te koop in Belgie


Ontbijtcafé en microbakkerij Den Hert serveert onze Schierse Hippo met hun appeltaart...Tarte Jeanne, zoet en bomvol appeltjes.


Verrassend lekker en een echte aanrader!!!

Bedankt Barbara en Joost...


Steenweg 59  -  9810 Eke

Wil u meer info voor levering van onze Schierse Hippo voor een privaat feestje, schoolfeest, "biertje van de maand" voor uw horecazaak of andere gelegenheid?


Neem contact met Tony Carrette op

0032/475.761.007

Wilt u eens de dagelijkse drukte en stress vergeten? Ga dan eens op vakantie naar Schiermonnikoog. Dit waddeneiland en meest noordelijke punt van Nederland biedt alle rust en is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Schiermonnikoog is autoluw en fietsen kan je er het hele jaar door huren.Overnachten in een authentiek eilander huis?  Dat kan in "Opa's Huis" voor 2 personen of in "Westhoek" voor 4 personen.

De huisjes liggen in het dorp en op loopafstand van het strand. Genieten kan het hele jaar door dankzij het aangeboden comfort.


surf naar           www.vakantieopschiermonnikoog.be

Schierse Hippo is een fris en licht biertje op basis van tarwe,hop,gist en duindoorn ...Hippophae rhamnoides.

De zachte smaak is een intense mix van licht zuur en chocoladebitter...met een lange nadronk.


Een ideaal biertje als aperitief, bij een lichte maaltijd, bij taart of gewoon als frisse dorstlesser...op een leuk terras.


Duindoorn kleurt, tijdens de herfst, de duinen op Schiermonnikoog "Hollands" oranje...

Deze bessen zijn een grote voedingsbron voor de vogels in de herfst...en bevatten enorm veel vitamine C.


Dit bier is op ambachtelijke wijze gebrouwen door de microbrouwerij De Sater in Nazareth en te koop in de meeste horecazaken van Schiermonnikoog.